همه چیز درباره ی برنامه نویسی

درباره ی برنامه نویسی

همه چیز درباره ی برنامه نویسی

درباره ی برنامه نویسی

همه چیز درباره ی برنامه نویسی را در این وبلاگ بخوانید

  • ۰
  • ۰

امروزه اهمیت برنامه نویسی بر کسی پوشیده نیست . بسیاری از افراد به دلیل نیاز جامعه به برنامه نویس و همچنین علاقه خود می‌خواهند وارد دنیای برنامه نویسی شوند. اما انتخاب نوع زبان برنامه نویسی در درجه اول از اهمیت زیادی برخوردار است. افراد سعی می‌کنند زبان برنامه نویسی را انتخاب کنند که محدودیتی نداشته باشد و آن‌ها را در رسیدن به اهدافشان یاری کند. در حال حاضر یکی از محبوبت‌ترین و کاربردی‌ترین زبان‌های برنامه نویسی، پایتون است. در این مقاله خواهیم گفت که اگر زبان برنامه نویسی Python را برای آموزش و درآمدزایی انتخاب کنید در آینده قادر به انجام چه کارهایی خواهید بود!

پایتون چیست؟

پایتون را یک زبان برنامه نویسی عمومی می‌نامند. علت عمومی بودن آن این است که بر خلاف HTML ، CSS و JavaScript که تنها در زمینه توسعه وب کاربرد دارند؛ پایتون برای انواع برنامه‌ها و توسعه نرم افزار استفاده می‌شود.

از پایتون در موارد زیادی استفاده می‌شود که در زیر به تعدادی از آن ها اشاره میکنیم:

· بک اند توسعه برنامه وب و تلفن همراه (یا سمت سرور)

· برنامه دسکتاپ و توسعه نرم افزار

· پردازش داده‌های بزرگ و انجام محاسبات ریاضی

· نوشتن اسکریپت‌های سیستم (ایجاد دستورالعمل‌هایی که به سیستم رایانه‌ای می‌گوید کاری انجام دهد)

اما اجازه ندهید دامنه گسترده پایتون شما را بترساند. پایتون درست مثل آن زبان‌هایی است که آشنا به نظر می‌آید. یک زبان برنامه نویسی ساده که تقاضای آن بالا است و می‌تواند به صورت تصاعدی شانس استخدام و درآمد شما را در عرض چند ماه افزایش دهد.

برای شروع آموزش می توانید در  یک دوره حرفه ای آموزشی پایتون ثبت نام کنید!

مزایای زبان برنامه‌نویسی پایتون

شرکت‌های نرم افزاری از پایتون به دلیل ویژگی‌های متنوع آن استقبال می‌کنند. از جمله این ویژگی‌ها عبارتند از:

1. تعاملی (Interactive)

2. مفسری

3. ماژولار(Modular)

4. پویا

5. شی‌گرا

6. قابل حمل (Portable)

7. سطح بالا

8. توسعه‌پذیر در ++C و C

9. نیاز به نوشتن کدهای کمتر

همچنین نزدیک به ۱۴٪ برنامه‌نویسان از این زبان روی سیستم‌عامل‌هایی مانند یونیکس، لینوکس، ویندوز و Mac OS استفاده می‌کنند.

زبان پایتون دارای کاربردهای متنوعی در شرکت‌های توسعه نرم‌افزار مانند بازی‌سازی، چارچوب‌های وب، برنامه‌های کاربردی، توسعه زبانی، پیش‌نمونه‌سازی، برنامه‌های طراحی گرافیکی و دیگر موارد است. این موارد موجب شده‌اند پایتون جایگاه ویژه‌ای در میان زبان‌های برنامه‌نویسی پیدا کند.

معایب زبان برنامه نویسی پایتون

پایتون با وجود مزایای زیادی که دارد و توانسته است برنامه نویسان از حرفه ای تا مبتدی را به سمت خود جذب کند؛ معایبی نیز دارد.

1- سادگی پایتون علاوه بر اینکه نقطه قوت آن محسوب می شود باعث دردسر برای کسانی است که می‌خواهند از این زبان برنامه نویسی به زبان دیگری کوچ کنند. برای این برنامه‌نویسان مهاجر، استفاده از دیگر زبان‌ها سخت خواهد شد. چرا که برای متخصصان پایتون که با ویژگی‌ها و کتابخانه‌های گسترده آن انس گرفته اند؛ ممکن است اعلان مقادیر یا نوع متغیرها و الزام به افزودن آکولاد یا نقطه ویرگول سخت باشد.

از دیگر معایب برنامه نویسی پایتون را می‌توان مختصرا به موارد زیر اشاره کرد: 2- ضعیف در پردازش موبایل 3- سرعت اجرای پایین 4-اشکال در خطاهای زمان اجرا 5- لایه‌های دسترسی پایگاه داده، توسعه نیافته و ابتدایی به نظر می‌رسند و به همین دلیل قابل استفاده در کسب‌ و‌کارهایی نیست که نیاز به تعامل‌های روان برای داده‌های پیچیده دارند.

بازار کار فارغ التحصیلان دوره آموزشی پایتون

با توجه به نقش مهم و موثر زبان برنامه نویسی پایتون در حوزه های توسعه نرم افزار، تولید بازی های کامپیوتری، بازاریابی دیجیتال، علوم داده، محاسبات ابری، ماشین لرنینگ (ML) و هوش مصنوعی (AI)، بازار کار خوب و متنوعی برای آن در ایران و جهان وجود دارد.

پایتون در میان زبان های برنامه نویسی بهترین گزینه در بحث علم داده به شمار می رود که به معنی درآمدزایی بالای این زبان است.

پس میتوانید مطمئن باشید که پس از گذراندن موفق دوره آموزشی پایتون، بازار کار خوب و متنوعی در انتظار شما است.

 

  • ۰۰/۱۲/۰۵
  • نوشین عباسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی