همه چیز درباره ی برنامه نویسی

درباره ی برنامه نویسی

همه چیز درباره ی برنامه نویسی

درباره ی برنامه نویسی

همه چیز درباره ی برنامه نویسی را در این وبلاگ بخوانید

  • ۰
  • ۰

در جواب این سوال که زبان های برنامه نویسی اندروید چیست باید بگوییم که چندین زبان برنامه نویسی هستند که برای برنامه نویسی اندروید شناخته شده اند. اما در این بین 2 زبان وجود دارد که بیشتر از بقیه در توسعه اپلیکیشن های اندروید به کار برده می شوند. این 2 زبان برنامه نویسی عبارت اند از:

1. جاوا (Java)

جاوا اصلی ترین زبان برنامه نویسی اندروید به حساب می آید و ابتدا جاوا تنها زبان رسمی برای توسعه اپلیکیشن اندروید بوده است، تا وقتی که زبان برنامه نویسی کاتلین (Kotlin) وارد کار شد.

این زبان برنامه نویسی بیشترین پشتیبانی را توسط گوگل دارد و بسیاری از برنامه های موجود در پلی استور (Play Store) با جاوا ساخته شده اند.

در مجموع جاوا با تمام نواقص و ویژگی های مثبتی که دارد یک زبان عالی برای تجربه ی لذت بخش توسعه یک اپلیکیشن اندروید است.

شما می توانید خیلی راحت آموزش جاوا ببینید و فعالیت خودتان را در حوزه برنامه نویسی اندروید شروع کنید.

2. کاتلین (Kotlin)

کاتلین یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است که به طور کامل با جاوا سازگار است و می تواند در آینده به عنوان زبان جایگزین جاوا در برنامه نویسی اندروید استفاده شود. Kotlin می تواند با جاوا تعامل داشته باشد و بر روی ماشین مجازی جاوا اجرا می شود. همچنین با Kotlin می توان به تمام کتابخانه های جاوا دسترسی داشت. 

Kotlin بیشتر برای توسعه اپلیکیشن های اندروید، اپلیکیشن های تحت وب، اپ های دسکتاپ و اپلیکیشن های سمت سرور (server-side) استفاده می شود. این زبان برنامه نویسی، برای هر کسی که می خواهد در این حوزه فعالیت کند انتخاب عالی ای خواهد بود.

به طور کلی می توان گفت کاتلین در مقایسه با جاوا برای مبتدیان بسیار ساده تر است و در نتیجه می تواند به عنوان یک نقطه شروع برای توسعه اپلیکیشن اندروید استفاده شود. البته کاتلین هنوز هم زبان مرسومی برای این کار نیست و همچنان جاوا یکه تاز برنامه نویسی اندروید است.

در نهایت باید بدانیم که پیش از شروع هر آموزشی، تحقیقات گسترده در آن زمینه بسیار مهم است. اول باید بدانیم چیزی که میخواهیم یاد بگیریم بازار کار خوبی، چه الان و چه در آینده خواهد داشت یا خیر. پس از آن باید ببینیم چه آموزشی ما را زودتر به هدفمان می رساند و باید چه مکانی را برای آموزش انتخاب کنیم. در مرحله ی آخر هم به سراغ شروع آموزش می رویم و تمام انرژی خودمان را بر روی یادگیری آن زبان برنامه نویسی به بهترین شکل ممکن خواهیم گذاشت.

  • ۰۰/۱۱/۲۸
  • نوشین عباسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی