همه چیز درباره ی برنامه نویسی

درباره ی برنامه نویسی

همه چیز درباره ی برنامه نویسی

درباره ی برنامه نویسی

همه چیز درباره ی برنامه نویسی را در این وبلاگ بخوانید

  • ۰
  • ۰

وقتی از برنامه نویسی صحبت می کنیم احتمالا اولین چیزی که به ذهنتان می رسد زبان های برنامه نویسی است. طبیعی هم هست چون شما به عنوان یک برنامه نویس با بیشترین چیزی که سر و کار دارید زبان های برنامه نویسی است.

معمولا هم بیشترین اختلاف و بحث بین برنامه نویس های با تجربه، انتخاب مناسب ترین زبان برای برنامه نویسی است. اینکه آیا باید برای ساختن اپلیکیشن های موبایل سوئیفت (swift) یاد بگیریم یا نیازی نیست؟ برای برنامه نویسی وب پایتون یاد بگیریم یا روبی؟ …

اما این ها فقط بخشی از برنامه نویسی هستند. برای آنکه بتوانید برنامه نویس بهتر و توانمندی شوید باید با ابزارهای دیگری مثل فریم ورک ها آشنایی داشته باشید. در برنامه نویسی مدرن شناخت و استفاده از فریم ورک ها به اندازه ی زبان های برنامه نویسی از اهمیت بالایی برخوردار است.

ممکن است برای شما این سوال پیش آمده باشد که آیا یادگیری فریمورک برای استخدام در یک شرکت معتبر ضروری است؟ خیر ضروری نیست اما اگر قصد دارید چیزهای هیجان انگیز بسازید باید بلد باشید!

در ادامه باهم به بررسی ماهیت فریم ورک برنامه نویسی می پردازیم و پس از آن دلایل اهمیت یادگیری آن را مرور می کنیم. 

فریم ورک برنامه نویسی دقیقا چیست؟

جواب سوال فریم ورک چیست به زبان ساده: فریم ورک برنامه نویسی ابزاری است که برای ساده تر کردن روند برنامه نویسی از آن استفاده می شود.

در گذشته ساختن یک نرم افزار نیازمند تسلط کامل به یک زبان برنامه نویسی و استفاده از تمامی قابلیت های آن برای ایجاد امکانات بیشتر در برنامه بود.
در آن زمان خیلی طبیعی بود که برنامه نویس ها به تمامی اشاره گرها (pointers)، توابع (functions)  اهمیت زیادی بدهند، چون کیفیت کد آنها به این موارد وابسته بود. ولی در برنامه نویسی مدرن، همه این بخش ها به طور خودکار انجام می شوند تا سرعت کار بالا برود.

اینجا درست همان جایی است که فریمورک ها نقش خیلی بزرگ و مهمی ایفا می کنند. فریمورک ها راه حل های از پیش نوشته شده و دسته بندی شده ای را ارائه می دهند که شما می توانید به کمک آنها ایرادات و خطا های معمول برنامه نویسی را به حداقل برسانید.

چرا باید برای یک مشکلی که برایمان پیش آمده کد بنویسیم، در حالی که راه حل بهتر و مناسب آن قبلا نوشته شده و تنها کاری که ما باید انجام دهیم استفاده از آن است.

مزایای فریم ورک چیست؟

حالا که متوجه ماهیت و چگونگی عملکرد فریم ورک ها شدیم نوبت به این می رسد که ببینیم یادگیری فریم ورک ها چه مزایایی دارد و چگونه به ما کمک می کند؟

1. می توانید با سرعت بیشتری کار کنید

زمانی که در تیمی متشکل از برنامه نویس های مختلف کار می کنید، منتظر ماندن برای یک برنامه نویس می تواند نظم کلی تیم را بهم بریزد. ولی با استفاده از فریم ورک ها می توانید سرعت کارتان را بیشتر کنید و از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنید.

2. می توانید از بهترین شیوه های برنامه نویسی استفاده کنید

چون کار اصلی فریمورک ها حل کردن مشکلات برنامه نویسی یک زبان خاص است، پس بهترین روش و راه حل برای هر مشکل آن زبان برنامه نویسی را ارائه می دهد. این موضوع به شما کمک می کند که باگ های ساده و پیش پا افتاده را از روند کار خود حذف کنید.

3. می توانید از زبان برنامه نویسی مورد نظرتان حداکثر استفاده را بکنید

از آنجایی که فریم ورک ها سرعت برنامه نویسی را بیشتر می کنند و از بروز برخی از باگ ها و مشکلات هم جلوگیری می کنند، برنامه نویس ها وقت بیشتری را می توانند صرف هسته اصلی نرم افزار خود کنند و در نهایت نرم افزار کامل تری را ارائه دهند.

ما در مپصا اچ آر تلاش می کنیم جدیدترین فریمورک ها را در بوتکمپ هایی که داریم (بوت کمپ جاوا و بوت کمپ پایتون) به همراه تمام پیش نیازهای آنها به شما علاقه مندان آموزش دهیم تا همانطور که گفتیم، در ایجاد یک فضای کاری حرفه ای تر چند قدم جلوتر باشید.

شما پس از گذراندن دوره های فشرده و تخصصی برنامه نویسی در مپصا اچ آر، گواهینامه معتبر دریافت می کنید و به شرکت های معتبر که در حال استخدام برنامه نویس هستند معرفی می شوید.

  • ۰۰/۱۱/۲۲
  • نوشین عباسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی